A Compromís per Dénia continuen arribant-li les queixes dels veïns de Dénia, en aquest cas de la zona del Montgó, pel mal estat del seus carrers i camins. Les fotos que adjuntem il•lustren la perillositat del camí alt Dénia-Xàbia, en dos punts diferents, per al trànsit dels vehicles, sobretot tenint en compte que es tracta d’un carrer de doble direcció per a la circulació.camimontgo1camimontgo3

En les següents imatges trobem que el camí s’estreteix a causa d’un mur i d’un post de la llum que dificulten greument el pas de dos vehicles.

En el segon cas (imatge de portada), situat just darrere dels apartaments Tropicana, es dóna el cas que el mur de la parcel•la d’una vivenda envaeix el carril de circulació i per tant, en aquest punt és molt difícil que dos vehicles puguen passar alhora.

És per això que Compromís vol donar avís a l’equip de govern del PP d’aquesta perillositat. El regidor Josep Crespo es pregunta: “si estan esperant a que passe algun accident per a actuar, ja que els veïns ja fa anys que s’hi queixen. De fet, fa 4 anys que el PP ha sigut incapaç de solucionar cap problema.”