L’assemblea general de Compromís per Dénia va aprovar ahir dijous per unanimitat les persones que ocuparan els primers dotze llocs de la llista que presentaran a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Rafa Carrió, qui ja va ser triat com a candidat per a encapçalar la llista el passat mes de desembre, ha sigut l’encarregat de donar a conèixer aquest llistat als mitjans de comunicació.
Carrió ha destacat que es tracta d’una llista “jove, fresca i de continuïtat”, en la qual la mitjana d’edat no supera els 33 anys. El coportaveu de Compromís per Dénia ha volgut donar a conèixer la gran preparació i qualificació dels 12 primers de la llista i l’ha presentada com una llista guanyadora i preparada per a governar. “És el millor present que tenim a Dénia per a construir el futur que ens bé, i és sense dubte la primera generació preparada que ha decidit quedar-se a Dénia i no anar-se’n fora amb l’objectiu de construir i millorar el nostre poble”, ha destacat el candidat.
L’objectiu de Compromís per Dénia és traure el millor resultat i governar i per això tant la gent de la llista com tota la gent del col•lectiu està posant la màxima il•lusió en treballar per aquest projecte. De fet, en la mateixa assemblea que triava la llista ahir dijous, l’històric militant del Bloc de Dénia, Vicent Balaguer, declarava: “és la millor llista preparada de la història del partit”
Entre les 12 persones que ocupen els primers llocs de la llista, destaca el segon lloc de Josep Crespo, actual regidor i portaveu de Compromís per Dénia i la incorporació de les dones Eva Ronda, psicòloga, Marian Tamarit, advocada o Aina Adam, mestra del CEIP Vessanes.
A continuació podeu trobar el currículum de totes aquestes persones:
1.Rafa Carrió. 57 anys. Diplomat en Magisteri (Universitat de València). Durant bona part de la seua vida laboral ha estat treballador a la banca en la gestió i direcció d’entitats financeres. Veu de la Rondalla, Vent, Pols i Pua i faller del districte Centro. Candidat a l’alcaldia.

2.Josep Crespo. 36 anys. Estudis de la Llicenciatura en Ciències de la Mar (Universitat de Las Palmas de Gran Canària) i estudiant de Dret. Regidor de Compromís i portaveu a l’Ajuntament des de finals de 2010. Membre de l’Agrupació Artística i Músical de Dénia.

3.Eva Ronda 42 anys. Llicencida en Psicologia (Universitat de Vaència). Màster en psicologia clínica i de la salut. Postgrau en inserció socio laboral en col•lectius amb risc o situació d’exclusió. Tècnica d’inserció i orientació laboral al Creama.

4.Marián Tamarit. 34 anys. Advocada. Llicenciada en Dret (Universitat de València). Ha sigut regidora a l’Ajuntament de Pego. Ha treballat d’administrativa a diferents consistoris. Gran seguidora de la música en valencià.

5.Vicent Crespo 64 anys. Tècnic en Contrucció (GIPE) titulat per la Politècnica de Màlaga. Gerent durant 40 anys de la xicoteta constructora Crespo-Espí. És l’actual president del Club de Pilota Valenciana de Dénia, de la Rondalla Vent, Pols i Pua i de l’Associació Ermita de Sant Joan. Ha estat president d’AMMICC.

6.Aina Adam. 35 anys Diplomada en Magisteri especialitat en anglès (Universitat Edetània). Funcionària de Carrera des de 2003. Mestra i membre de l’equip directiu del Col•legi Públic les Vessanes. Ha estat jugadora i entrenadora de Volei i portera de Futbol Sala.

7.Blai Pascual. 24 anys. Grau en Ciències de l’Educació Física i l’Esport (Universitat de València). Cursant el màster d’Educació Secundària. Especialista en optimització de de l’entrenament per als adults majors. Jugador del Dénia Futbol Sala. Actualment escriu articles de divulgació a la revista elportaldelhombre.com

8.Maria Romany. 27 anys. Llicenciatura en Comunicació Audiovisual (Universitat de València). Amant del cinema, la fotografia i el ball. Continua formant-se en un màster de doble titulació: Direcció de Comunicació i Comunicació Corporativa.

9.Agustí Serra. 28 anys. Grau en Ciències del Medi Ambient (Universitat de València). Esportista i entusiasta de la biologia marina. Aficionat a la pesca i al senderisme. Veí de les Rotes. Actualment realitza als laboratoris de la universitat un estudi sobre molses.

10.Maria Silvestre. 27 anys. Tècnica de laboratori (IFP Superior de Mislata). Secretària d’Organització Comarcal del Bloc Jove i membre del Consell Nacional del Bloc. Representat de l’Assemblea de Dénia de la coalició al Consell General de Compromís.

11.Josep Martínez. 23 anys. Acabant el Grau en Finances i Comptabilitat (Universitat de València). Músic, amb el grau Mitjà de Violí. Seguidor dels esports en general i aficionat del F. C. Barcelona.

12.Paco Sànchez. 50 anys. Llicenciatura en Geografia i Història (Universitat de València) Diploma d’Estudis Avançats en Filologia Anglesa (UNED). Títol superior d’anglès EOI. Tècnic de Gestió en institucions sanitàries de la Seguretat Social des de 1989. Plaça en l’hospital de Dénia. President de la Junta de Personal de l’hospital per Intersindical Valenciana. Gran lector i senderista.

VOTACIÓPresentació