Compromís per Dénia critica una vegada més la incapacitat de l’equip de govern de PP i CU per traure endavant el Pla General i tindre la ciutat totalment “paralitzada” a causa de les seues discrepàncies internes. Al regidor Josep Crespo li ha molestat que l’alcaldessa, Ana Kringe, diguera quasi per casualitat durant el plenari que havien aparegut informes negatius dels tècnics municipals i que per això el Pla General no anava endavant.
“El pacte de govern és tot una farsa i ahir ho van tornar a demostrar, el pitjor de tot és que això va en contra de la ciutadania, que no es mereix uns governants que no fan la seua feina”, ha explicat Crespo.
Compromís critica que fa ja molts anys que aquest Pla General hauria d’estar acabat i així no tindre la ciutat de Dénia paralitzada i el capítol d’ahir al plenari és una mostra més de què açò va per a molt llarg. “PP i CU posen per davant els interessos personals als de la ciutadania”, apunta el regidor.
Participació
El portaveu de Compromís per Dénia ha demostrat el seu malestar també per la poca veu que té la participació en les decisions de l’equip de govern. Concretament, no entén com una actuació tan important com és el que es farà al Port o la ubicació de la futura estació d’autobusos no estiguen inclosos en l’ordre del dia del pròxim Consell de Participació.