El regidor i portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo, ha lamentat que l’any 2014 haja començat amb tan mal peu a l’Ajuntament de Dénia. La pròrroga dels pressupostos i la falta de notícies del Pla General són els titulars de la primera setmana de l’any, però Compromís es queixa de que els problemes que arrossega l’equip de govern són molts més. Per això, per començar un poc millor l’any, Josep Crespo demana la convocatòria urgent del Consell de Participació per tal de donar una explicació lògica a la ciutadania.
“Començar l’any sense tindre una previsió econòmica clara és com si un xiquet comença el curs escolar sense llibres ni motxilla, així no es pot treballar”, ha afirmat Josep Crespo. I és que el grup municipal de Compromís a l’Ajuntament ho va advertir ja a finals de l’any passat i les previsions s’ha complert: “si un equip de govern no fa els deures quan toca, després la realitat li passa factura, i això és el que els ha passat a PP i CU després de més de dos anys de nul•la gestió i d’arrossegar problemes un mes darrere d’un altre”.
La primera proposta de Compromís és convocar un Consell de Participació per informar als veïns i veïnes del què està passat amb els seus diners, però també per escoltar les seues propostes, ja que, possiblement tindran alguna cosa a dir.
A més a més, Compromís per Dénia anima a l’equip de govern a reunir-se amb tots els grups de l’oposició per tractar de manera urgent aquest tema i per traure avant una previsió econòmica per a un exercici que ja hauria d’estar en marxa. “Si ens demanen ajuda, els la donarem, el que no potser és que l’oposició estem aquí només per a votar a favor o en contra, volem participar en l’elaboració dels pressupostos, perquè volem que la ciutat vaja avant i no quede estancada, com ho ha estat en els últims anys”, ha declarat Josep Crespo.