El regidor i portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo, i el secretari local, Sebastià Garcia, han aprofitat el desdejuni nadalenc amb els mitjans de comunicació locals per tal de fer valoració de l’any en l’àmbit municipal. Tots dos han coincidit a valorar molt negativament la gestió que han fet PP i CU al govern de l’Ajuntament i han qualificat de “nefastes” les seues actuacions.
Josep Crespo ha arribat a dir que l’única cosa bona que s’extrau del 2013 és que s’ha aconseguit un tercer institut de secundària i batxillerat per a Dénia, perquè la resta que s’ha fet és tot negatiu. “Fins i tot m’atrevisc a dir que es tracta d’una legislatura perduda, i crec que hem d’acusar a PP i CU de ser els responsables de tirar al fem molts diners en coses que no serveixen per a res, amb els diners del Plan E no es va fer res de trellat i ja vorem que passa amb els del Pla Confiança”, ha declarat Crespo.
En la mateixa línia, Sebastià Garcia, ha acusat l’equip de govern de fer una nul•la gestió de l’Ajuntament de Dénia. “Està clar que és una etapa difícil, no hi ha diners per a res, però ells no han volgut treballar pels interessos de Dénia i han girat la vista cap a un altre costat per a no fer front als problemes reals dels ciutadans”, ha afegit Garcia.
El llistat de coses mal fetes durant aquesta legislatura és molt extens i va des de les faroles fotovoltaiques que no funcionen, el fracàs del Pla General, el conveni de la Reserva Marina, els Ciclocarrers, la mala gestió de Llunàtics i Dinàmics, el “paripé” del procés de tria del projectes del Pla Confiança, l’ARI de les Roques o el Clavegueram Rotes-Montgó.
A banda d’aquest balanç, el regidor Josep Crespo ha aprofitat per criticar que el regidor d’Hisenda encara no els ha donat cap tipus d’informació sobre els pressupostos per a l’any que ve, i encara no se sap quan es portaran al plenari, i encara menys quan passaran pel Consell de Participació, si és que passen.
Responent a les preguntes de la premsa, Josep Crespo, ha anunciat que Compromís per Dénia farà eleccions primàries per a triar candidat per a les pròximes eleccions municipals i que ell serà un dels que es presenten. Compromís està estudiant el reglament de primàries per tal de fer el procés més obert i democràtic possible i que a banda dels militants, siguen també els simpatitzants els que tinguen veu en la tria del cap de llista.