Josep Crespo, regidor i portaveu de Compromís de Dénia, s’ha queixat de les deficiències dels jutjats de Dénia i més després de veure com s’han quedat fora de les principals inversions del nou Pla d’Infraestructures i Edificis Judicials que ha presentat el govern valencià. Per aquesta raó, Compromís exigeix a l’equip de govern de l’Ajuntament de Dénia que vetlle pels interessos de Dénia i demane més inversions per a solucionar els problemes que pateixen els jutjats de Dénia.
Als jutjats de Dénia, els problemes s’acumulen des de ja fa molts anys. Hi ha rates als arxius, hi ha humitat i filtracions, els ordinadors necessiten millorar i tampoc funcionen les càmeres de vigilància. Aquestes deficiències, que han denunciat els sindicats, haurien de fer que l’equip de govern de Dénia prenguera cartes en l’assumpte i actuara pel seu compte, o bé posant ells les solucions o bé fent d’intermediaris davant la Generalitat, que és qui en té la competència.
“És indignant que els jutjats de Dénia estiguen en aquestes condicions i una vegada més l’alcaldessa de Dénia i els seus regidors haurien de demostrar que vetllen pels interessos de la ciutat i exigir al govern valencià del PP solucions ràpides i necessàries”, ha aclarit Josep Crespo.