Membres del col·lectiu Compromís per Dénia han anat fins al camí del cementeri a la Xara per comprovar que hi ha un tram que està tallat des de fa mesos a causa de les obres del clavegueram Rotes-Montgó, unes obres que estan parades des de fa mesos. Des de Bloc-Compromís s’exigeix que s’agilitzen les obres i que obriguen aquest camí per a evitar molèsties als veïns de la zona.
El regidor Josep Crespo ha expressat la seua preocupació per la paralització d’aquestes obres que, a més a més, generen un rosari de problemes per als veïns, entre altres el fet que aquest camí estiga tallat: “no és propi d’una ciutat com la nostra que mantinga una carretera tallada per unes obres que estan paralitzades i que s’ignoren les queixes dels veïns. Les obres ja deurien haver acabat, però ja que ho estan, almenys l’equip de govern ha de posar solució a problemes com aquestos.
A Bloc-Compromís li preocupa, a més a més, l’estat en que estan quedant els carrers afectats per aquestes obres, ja que sembla que no s’ha plantejat el seu asfaltatge de nou i per tant, queden en molt males condicions. Crespo es posa en la pell dels veïns de la zona i entén que es queixen per l’estat dels carrers i de la falta de clavegueram i per això exigeix a l’equip de govern solucions en l’execució de les obres i solucions als problemes que aquestes generen.