Arran d’una queixa d’un veí de la Pedrera sobre l’estat en el que es trobava el parc que hi ha a la zona, l’edil de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo va visitar la zona per poder avaluar la situació de primera mà.

El resultat segons Crespo, es que tal i com el van informar els veïns, el parc es troba ple de defecacions d’animals i fem que s’acumula dins i fora de les papereres. I segons els veïns, des de la inauguració del parc, el passat mes de Juliol, estes no s’han buidat.

L’edil ha sol·licitat la immediata neteja dels parc i que l’Ajuntament duga el manteniment adequat d’un espai públic que, a més, conta amb una zona de joc pels més menuts.

Crespo considera fonamental la neteja dels espais públics de Dénia, per a que estos siguen d’utilitat pels veïns com a punt de trobada, però ha matisat que la gent no acudeix a llocs que estan bruts.

També ha asseverat que “Dénia no es mereix donar una imatge com aquesta, i que hauria de ser una prioritat de l’equip de govern mantindre nets i en bon estat tot els espais públics”.

Aquesta crítica enllaça amb la petició que la setmana passada feren des de Bloc-Compromís de dotar les places amb la infraestructura necessària per facilitar i promoure activitats i esdeveniments ens estes.