Bloc-Compromís de Dénia ha tornat a traure a la palestra l’estat en el que es troben les platges del municipi, en aquest cas per la falta de neteja i de serveis de la platja de l’Almadrava.

Crespo, ha expressat el malestar dels veïns de la zona de l’almadrava per la brutícia que s’acumula en la platja. El regidor del Bloc-Compromís ha explicat que demanarà explicacions a l’equip de govern, ja que no es la primera volta que es critica aquest fet. “La situació ha arribat a tal punt que estan sent els usuaris i veïns de la zona qui estan organitzant-se per recollir la brossa de la platja”, ha explicat el regidor. Els llavapeus de la zona també han sigut objecte de crítica, ja que estos no funcionen.

Altra de les zones afectades per la falta de neteja, és la platja de les Albaranes, una zona molt concorreguda i amb la característica d’estar molt prop de la ciutat.

Des de Bloc-Compromís demanen un major control sobre l’empresa actual que s’encarrega de la neteja de les platges, ja que segons Crespo, “els reposables de platges a l’Ajuntament haurien de fer un seguiment per evitar l’actual situació