Durant el ple de Juny, el regidor del Bloc, Josep Crespo, va aprofitar per criticar el poc ús que es feia de la pàgina de Dénia Shopping. El regidor va exposar que des de la seua posada en funcionament al 2010, sols havia publicada una notícia.

Ara, Crespo ha tornat a parlar sobre la web, el regidor ha explicat que una web que ha de servir per fomentar el comerç local no es pot quedar en un sols mapa, amb les adreces dels comerços. Crespo troba a faltar informació de les empreses, com telèfons, pàgines web, adreces electròniques, i una xicoteta explicació sobre esta, que al seu entendre, “és una informació bàsica i molt necessària per al possible client”.

Crespo a qualificat de “inútil” la pagina web, tal i com està ara, a més el regidor troba absurd que “tan sols hi haja una noticia, sense imatge i amb un titular que res té a veure amb el cos de la noticia”. Segons Crespo, “aquesta web hauria de ser el referent a la xarxa per a turistes i els habitants de Dénia que volen realitzar les compres als comerços de la localitat, i ara per ara no compleix les expectatives”.

El regidor del Bloc, ha afirmat que, “estos fets demostren la falta d’interès de l’equip de govern, ja que han estat incapaços de fer un seguiment a una campanya que ells mateixa han promogut”. Crespo ha lamentat que “l’Ajuntament estiga pagant este tipus de servici que a dia de hui no té cap utilitat”.

Síndic de greuges

Crespo, ha aprofitat per presentar el document que el síndic de greuges va remetre a l’Ajuntament suggerint-li què també emprara el valencià en tot el material que s’editara. Esta resposta del Síndic ve donada per les queixes dels propis veïns de Dénia que es van adreçar a este estament per alertar de la discriminació del valencià en les campanyes de deniashopping.