Bloc-Compromís ha alertat de la situació en la que es troben diverses cases al barri de les Roques. Concretament s’han referit a les façanes i teulades que podrien caure i suposes un risc pels vianants, i veïns.
Josep Crespo, ha explicat el cas d’una casa del carrer Sant Francesc, on fa 3 anys van intervindre els bombers, i des de llavors l’envolten unes valles. El regidor del Bloc-Compromís ha lamentat, “la poca efectivitat de l’ajuntament en casos de perillositat tan clars com este, i que després de 3 anys no hagen estat capaços d’aconseguir subsanar estes deficiències”.

A més, Crespo, ha fet èmfasi sobre la perillositat que suposa per als veïns i la mala imatge que es que es transmet. I ha recordat que els veïns de les Roques en diverses ocasions s’han preocupat per este tema, i han presentat queixes per escrit i al consell de participació.
La petició de Crespo és, “que l’Ajuntament inspeccione les façanes i teulades de les cases del barri, i determine quines estan en un estat de deteriorament que pot ser perillós per als vianants, i que intervinga per solventar-ho”.