Enric Vengut, membre del secretariat de Dénia, ha demanat en nom del BLOC la convocatòria urgent de la comissió de seguiment de l’ARI de les Roques i que l’Ajuntament faça una planificació de les actuacions de rehabilitació que cal fer al barri.

Com a membre del col•lectiu del BLOC Compromís i veí del barri de les Roques, Vengut s’ha referit a aquest pla de rehabilitació del barri que es va aprovar el 2007 amb una intenció clara de millorar la qualitat de vida dels veïns i ha demanat a l’equip de govern que es realitze una planificació de les actuacions que s’haurien de dur a terme en aquest barri i que es convoque la comissió de seguiment d’aquest pla per tal d’informar els veïns de com està la situació actual.

Enric Vengut ha lamentat que hagen passat tants anys i que només s’haja actuat en la rehabilitació de Ronda Muralles, “el barri necessita eixes millores, té unes deficiències greus que necessiten d’actuacions immediates”.

Vengut ha explicat que els veïns van vore en l’ARI una opció de millora per als seus carrers però han passat els anys i no s’han solucionat les deficiències, de fet, sorprén que en el pressupost de 2012 trobem no hi ha cap partida destinada a aquest efecte. “Mentre l’Ajuntament no pose els diners que li toquen, tampoc ho faran el Consell i el Ministeri, i finalment s’acabarà el termini per poder-hi actuar”.

Enric Veingut ha destacat que amb l’ARI es deixa passar una gran oportunitat per rebre diners i crear llocs de treball.