El regidor del BLOC-Coalició Compromís a l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, ha criticat en roda de premsa este matí que a una setmana del ple, l’oposició no ha rebut els pressupostos de l’actual exercici que suposadament s’han d’aprovar este mes. A més a més, Crespo s’ha queixat per la tardança en adjudicar la Planta de Compostatge a una de les dos empreses que s’han presentat i de l’adjudicació del servei de Manteniment de Platges de Dénia, que fa un any que s’hauria d’haver fet.

Pel que fa als pressupostos generals per a l’exercici 2012, Josep Crespo ha criticat que a falta d’una setmana del ple encara no s’hagen lliurat a l’oposició per tal de poder estudiar-los bé. “Tot i sabent que ja estan preparats, és molt estrany que als partits que no estem al govern no se’ns haja comunicat res encara. Com sempre, ens els faran arribar 24 hores abans del plenari i sense quasi temps per estudiar-los”, ha declarat Josep. El regidor del BLOC ha confirmat que el pròxim divendres s’ha convocat la comissió d’hisenda i en l’ordre del dia no apareixen els pressupostos.

Un altre tema que preocupa al BLOC-Compromís abans del ple és que encara no s’haja convocat la Mesa de Contractació corresponent per adjudicar a una de les dos empreses presentades la Planta de Compostatge. “En l’última reunió els regidors del PP i CU van manifestar molta urgència per tal d’adjudicar aquesta concessió, és estrany que encara no ho hagen fet, tinc curiositat de per què tarda tant l’informe de medi ambient”, explica Crespo.

Una altra concessió que ha criticat el regidor del BLOC és la del servei de manteniment de les platges, ja que fa més d’un any que s’està esperant que s’adjudique a alguna empresa i no és així. “Ara que s’acosten falles i Setmana Santa, i amb elles els turistes, s’hauria de prendre alguna mesura urgent. Hi havia rumors de què entrarien en este pròxim ple, però encara no sabem res”, manifesta Crespo.