“L’adjudicació de les obres del Tercer Institut de Dénia és una bona notícia per a tots els ciutadans”, així ho ha expressat el regidor del BLOC, Josep Crespo. Però tot i aplaudir aquesta bona nova, el regidor nacionalista espera que es complisquen tots els compromisos adquirits i culpa la Generalitat Valenciana d’haver tardat tant en començar els tràmits per a una instal•lació tan necessària com aquesta. “És trist que centenars d’alumnes de Dénia ja hauran passat 6 anys en aules pre-fabricades quan el 2013 s’inaugure el nou institut i en unes condicions més que lamentables, per no dir que alguns d’ells ni l’arribaran a utilitzar”, ha expressat Crespo

.

El BLOC ha felicitat les Associacions de Pares i Mares, sobretot la d’aquest centre, per no cessar en la seua lluita per aconseguir una necessitat bàsica per a la societat deniera. Així, Crespo estarà al costat d’aquestes associacions, tal i com ho ha fet fins ara, per continuar lluitant fins que els quasi 700 alumnes estiguen ja assistint a les classes del nou institut.

El BLOC de Dénia, que sempre ha estat del costat de l’educació pública i de qualitat, adverteix que aquest només és el primer pas d’un procés que encara ha de ser molt més llarg. Josep Crespo, ha manifestat, que Dénia encara està necessitada d’altres infraestructures educatives bàsiques, com ho són l’edifici de l’Escola Oficial d’Idiomes, el de la UNED, el Conservatori de Música, el sisé col•legi de Primària i el nou col•legi de la Xara.

Cal recordar que la setmana passada, la Coalició Compromís va presentar un seguit d’esmenes als pressupostos de la Generalitat, en les quals es demanaven més inversions en educació, sobretot per a Dénia.