Anar directament a les notícies
Dénia Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Vicent Pastor Tudela Participació 25 May 2015
Rafa. I tu que has guanyat el partit de compromís i tot, tu trobes que aquest any ficarán canal 9? t'ho pregunte perque fa 2 anys o a l'any la van van llevar.
vicent martinez 5 Mar 2013
Propose que el ajuntament habilite una rampa per poder botar barques. Molta gent va a denia a fer turime nautic. El usuaris del port public necsiten un joc on botar les barques. Un possible joc es la rampa per recuperar els bous a la mar o la rampa dela marineta casiana
Compromís per DéniaEstimat Vicent, des del Grup Municipal ja hem demanat a l'equip de govern la teua proposta. De fet ja ho havíem fet en altres ocasions. Esperem que ens facen cas. Moltes gràcies per la teua... Mostra més el 13 Mar 2013 a les 13:25
AnònimCom la resta de veins de Denia, desconeixem les propostes del nou PG... Pero ens pareix incompatible la construcció de una benzinera en una parcela considerada com a residencial... I a mes tan aprop... Mostra més el 1 Dec 2014 a les 18:51
Daniel Benestar 26 Apr 2015
Bon dia, volia fer una segona proposta si se me permiteix, i es que pense que es tindria que demanar la formació d´una policia autonomica per a garantir la seguretat ciutadana no soles a Dénia si no tambe a tota la Comunitat Valenciana. Gracies.
AnònimDénia no necesita més que democracia, tonto el 11 Nov 2015 a les 11:44
teresa 4 Feb 2015
Fa falta una millora , túristica, de Les Marines, esta degradanse paulatinamnet, sense solucions. Avant de converti-se en un poble fantasma:. Els abocadors sense soterrar, no hi han voreres, les parades d'autobus moltes sense pèrgola,els cartells de la platja son negres . cremats del sol, no hi han papeleres en la crta , no hi ha informació de plans, guies de carrer de Dènia , i partides.Manca informació turistica, dels negocis que hi han , s'obliden de promociona-ho,. Rebaixa d'impostos als negocis que no tanquen en el hivern, per a favorir l'activitat durant eixos mesos.
Sergi Contrí 9 Feb 2015
Fer de Dénia una ciutat contra el maltractament animal, prohibint la instal·lació de circs en els que participen animals i també prohibint els bous a la mar ( cada any se n'ofega algun) o qualsevol tipus de correbou en el que es posa de manifest el maltratament animal. Algunes ciutats de l'estat espanyol ja no acullen ni circs ni realitzen correbous.
Pablo P. Luengos Urbanisme 11 May 2015
Creo que es fundamental tener claro lo que somos y lo que queremos ser. Es decir: tenemos que definirnos. No se puede simultanear dos modelos de pueblo que son incompatibles. ¿Somos una población turística o somos una población industrial?. El crecimiento de las construcciones portuarias han hecho desaparecer la fachada marítima en pocos años. ¿Se quiere realmente eso? El tráfico de camiones (algunos con mercancías peligrosas) por Miguel Hernández han convertido esta calle en varios momentos del día en inhabitable. ¿Hay alguna población europea que tenga este nivel de ruido? ¿Se pretende que Denia sea una población turística así? ¿Qué solución se podría dar a largo plazo contando con un crecimiento (natural) del transporte?
Toni RibesMolt d'acord amb tu Pablo. Ací a Dénia passen els consistoris i no hi ha cap que acabe de definir que ha de ser la nostra ciutat; turística...industrial...comercial...? És curiós com fa 40 anys... Mostra més el 19 May 2015 a les 11:28
Juan Ahuir Urbanisme 31 Jul 2014
Com a veí de la comunitat de ''Miradores del Montgó'' i pare de alumnes del col-legi Montgo. Solicite la paralitzacio definitiva de les obres de la gasolinera situada en la Avgda. del Montgó.
Toni R. Perlesper-que no esteú d'acord amb el PG, que propossa el regidor de Urbanisme actual el 1 Dec 2014 a les 15:36
teresaNo estem dácord, per varies raons , entrte algunes , introduix una autopista , per la part esquerra, (madrigueres nord)atravessant, i tallant finques agricoles, i contraveninse, en els arguments ,... Mostra més el 4 Feb 2015 a les 17:06
Daniel Benestar 26 Apr 2015
Bon dia, volia fer una segona proposta si se me permiteix, i es que pense que es tindria que demanar la formació d´una policia autonomica per a garantir la seguretat ciutadana no soles a Dénia si no tambe a la resta de la Comunitat. Gracies.
txin Cultura 11 Mar 2015
Denía tiene muchas obras de arte repartidas por ahi.....dependencias municipales basicamente..... para cuando pensar en un museo de arte??? no queremos turismo de calidad....desstacionalizado.... Y hablando de cultura....la casa de Valerio de Palma sera un buen sitio para ubicar cultura y salas de exposiciones y dejar la Uned en solitario en la actual casa de cultura y quedaria sitio para ampliar la biblioteca y que deje de ser tercermundista.
Daniel Urbanisme 22 Apr 2015
Dénia es una ciutat bonica, pero l´hi fa falta infraestructures com l´Estació d´Autobusos que es una demanda ciutadana i el tren de Gandia.
Mostra més propostes
css.php