La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Canvi Climàtic i l’Oficina de la Innovació i la Creativitat de l’Ajuntament de Dénia organitzen un curs gratuït sobre obradors per a elaborats alimentaris artesans, amb la col•laboració del Servei de Producció ecològica, Innovació i Tecnologia de la Conselleria d’Agricultura. Va dirigit a persones interessades en l’elaboració alimentària artesana, a aquelles que estiguen pensant a iniciar una activitat d’elaboració i també a aquelles dedicades a la dinamització local-rural.

El curs es realitzarà el dissabte 10 de març, en horari de 9 a 13 i de 15 a 19 hores, en la nau central del parc de Torrecremada de Dénia. Les places són limitades i es requereix fer una inscripció prèvia al correu electrònic de Medi Ambient, amb adreça [email protected]. El termini d’inscripció va començar ahir i finalitza el 7 de març.

El curs té un caràcter teòric-pràctic i abordarà els aspectes a tindre en compte a l’hora d’iniciar una empresa de transformació agroalimentària, com ara les necessitats legals, la seguretat alimentària, un guió pràctic per a la realització del Pla d’autocontrol del sistema d’anàlisi de perills i punts de control crítics i la validació de pràctiques alternatives. L’impartirà Marta Feliu Reig, experta en transformats agroalimentaris.

Esta activitat forma part de l’Estratègia de dinamització agrària i territorial 2017/2020 inclosa en el Pla d’Acció Local «Dénia&Marina Alta Tastinglife», base de la iniciativa Dénia-Ciutat UNESCO Creativa de la Gastronomia.