L’Ajuntament instal·la dos nous punts de verd i tanca el d’Al-Khalif

El regidor de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Josep Crespo, ha anunciat que la regidoria ha instal·lat dos nous punts de verd per tal de donar servei a la zona, ubicats en el camí de Sant Joan, al costat de l’entrada al Bosc de Diana, i en l’encreuament de l’assagador de Santa Llúcia i el camí de Merle.

I ho ha fet coincidint amb el desmuntatge del punt verd d’Al-Khalif. Durant estos dies es durà a terme la retirada de la tanca i el formigó de la instal·lació i, a finals de setmana, el departament de Parcs i Jardins començarà a preparar el terreny per a condicionar-lo com a zona verda.

Tanmateix, el regidor ha comunicat que continuarà instal·lant nous punts de verd pel terme municipal durant els pròxims mesos, i ha incidit en la importància que els particulars facen un bon ús d’estos contenidors, abocant única i exclusivament restes vegetals.

 

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *