Compromís demana al Ministeri de Foment que reba als alcaldes de la Safor i la Marina Alta i solucione el retard del Tren de la Costa

Baldoví insta a De la Serna que no se seguisca retardant la connexió Gandia-Oliva-Dénia

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha sol·licitat al Ministre de Foment, Íñigo de la Serna, una reunió d’urgència amb els alcaldes dels pobles de la Safor i la Marina Alta per a solucionar el retard de la prolongació de la línia ferroviària Gandia-Oliva-Dénia.

Durant el ple ordinari de hui Baldoví s’ha acostat al Ministre per a demanar-li informalment que no se seguisca retardant aquesta demanda històrica de la Safor i la Marina Alta i respecte les peticions dels ajuntaments.

El portaveu de Compromís li ha recordat al Ministre que la prolongació del tren Gandia-Oliva estava ja contemplada en el Pla d’infraestructures ferroviàries de Rodalies per a la Comunitat Valenciana 2010-2020 aprovat pel seu mateix Govern i que compta amb la Declaració d’Impacte Ambiental favorable i el Projecte Constructiu des de 2002.

Baldoví dona suport als alcaldes contra la decisió de Foment de reiniciar la tramitació administrativa i ha posat en dubte els últims anuncis d’actuacions del Ministeri en el territori valencià: “no és de sentit comú que el Govern seguisca anunciant millores milionàries en les connexions ferroviàries valencianes mentre incompleix conscientment els seus compromisos amb la Safor i la Marina des de 2010”.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *