Educació, Joventut i Promoció Econòmica fomenten a Dénia l’Escola de Joves Emprenedors Marina Alta

Les regidories de Joventut, Educació, i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Dénia, junt amb empreses privades que patrocinen les beques de formació, han impulsat la posada en marxa de la delegació a Dénia de l’Escola de Joves Emprenedors Marina Alta, amb la col·laboració de CREAMA i JOVEMPA, i amb l’objectiu d’ajudar a motivar als joves a desenvolupar el seu potencial i trobar el seu talent, fomentant la cultura emprenedora i l’educació financera”.

Esta proposta va sorgir del subgrup d’Empresa de la Mesa d’Ocupació, segons ha explicat Eva Ronda, regidora d’Ocupació, Comerç i CREAMA. Un projecte educatiu pioner que “educa en valors que potencien la motivació i en habilitats emprenedores i que ajuden al desenvolupament dels joves”, ha dit l’edil.

Es tracta d’un projecte educatiu pioner, creat per l’empresa El Recetario Financiero, present des del 2016 a la Marina Alta. Segons ha explicat la directora del mateix, es tracta de crear una xarxa de joves “amb ganes, passió, entusiasme i esperit emprenedor, ajudant-los a trobar el seu talent”.

Es treballaran les habilitats, actituds i valors de la persona emprenedora, adquirint aptituds com parlar en públic, el treballo en equip i la perseverança, i la metodologia és la d”aprendre fent” i la gamificació. Més endavant, es plantejarà a l’alumnat un problema real de la comunitat perquè el resolguen. Les propostes de solució es presentaran en una fira de l’emprenedor.

EJE (Escola de Joves Emprenedors) va dirigit a joves de 14 a 20 anys, disposa de 30 places i és gratuïta. Com ha indicat la regidora de Joventut, Cristina Morera, les classes s’impartiran en les instal·lacions de Joventut de novembre de 2017 a juny de 2018, els dijous de 17 a 19 hores. La inscripció està oberta fins al 22 d’octubre i ha de formalitzar-se online en l’adreça www.elrecetariofinanciero.com/eje2018. Els interessats hauran de deixar les seues dades personals i de contacte i exposar breument per què volen ser part de l’escola.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *