Compromís per Dénia rebutja la violència de les forces de seguretat de l’Estat espanyol davant la ciutadania a Catalunya

Davant el procés que s’està vivint a Catalunya, la involució democràtica i les actuacions desmesurades de les forces de seguretat de l’Estat Espanyol, des de Compromís per Dénia condemnem la violència generada pel govern de Rajoy contra la ciutadania a Catalunya i manifestem la nostra solidaritat amb el seu poble.

Els fets perpetrats per aquells que ens representen a l’Estat, que se suposa vetllen per la nostra seguretat, per la nostra protecció, són d’una terrible atrocitat: més de 800 persones ferides i maltractades pel fet de voler anar a votar. Asimov deia que “la violència és l’últim refugi de l’incompetent”. No podem sinó rebutjar l’abús de poder i de la força sobre les persones.

Sentim vergonya per les darreres actuacions i considerem que van en contra dels valors que defensem i pels que han lluitat els nostres avantpassats. Van en contra del diàleg, de l’empatia, de la llibertat, del consens; són antagònics a la democràcia i a l’ètica i no poden tindre cap justificació, mai.

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *