Medi Ambient instal•la 66 punts de recollida selectiva en les dependències municipals per a promoure el reciclatge

La Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic, encapçalada per Josep Crespo, ha repartit una bateria de papereres de recollida selectiva en les instal·lacions municipals de l’Ajuntament, amb l’objectiu de fomentar les bones pràctiques en aquestes dependències i conscienciar a la ciutadania sobre la importància del reciclatge. I és que, en paraules de l’edil, “és l’administració pública la primera que ha de donar exemple per a garantir el compromís de la societat”

En total, segons ha informat el regidor, s’han instal·lat 66 punts de recollida de paper i cartó (132 papereres específiques) en els edificis municipals. En concret, són 8 els punts repartits pel consistori; 6 en Benestar Social; 4 en l’Oficina de Turisme, en Urbanisme i en Medi Ambient; 3 en la Casa de la Cultura i en la Residència; 2 en el Centre d’Art l’Estació, la Policia Local, l’Ajuntament de la Xara, el Centre Social, la Casa de Cultura de Jesús Pobre i en l’Oficina d’Informació i Turisme; i 1 punt de dos unitats en la resta d’edificis de titularitat municipal (Protecció Civil, TAPIS, Joventut, etcétera)

Aquesta acció està emmarcada dins de la campanya de foment del reciclatge, impulsada a principis d’estiu pel regidor de Compromís, amb l’objectiu de facilitar la labor a la ciutadania i per la qual es van instal·lar 20 nous contenidors de paper, 22 nous per a envasos i 3 nous de vidre en diversos punts del casc urbà, sumant-los als ja existents.

Crespo ha afegit que “a esta iniciativa li seguiran altres destinades a l’àmbit educatiu relacionades amb la gestió de residus i el canvi climàtic”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *