La Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic ha instal·lat 5 nous panells informatius en punts estratègics d’accés al Parc Natural del Montgó pel que fa al terme de Dénia.

Aquests panells comprenen: recomanacions i normes d’ús per als visitants; inici de rutes des del Camí de les Colònies; interpretativa de la Colònia del Montgó (història de la colònia); inici de rutes des de la Punta de Benimaquia; i inici de rutes des de la pista del repetidor de Jesús Pobre.

Els indicadors exposen informació de les rutes recomanades als visitants d’aquest espai protegit, així com expliquen consells i recomanacions a l’hora de transitar per la muntanya per tal d’evitar situacions de perill i fomentar el respecte cap al seu valuós patrimoni natural.

El disseny quant a text, mapes, fotos i pictogrames ha estat a càrrec de l’equip educatiu del Parc Natural, i està en conformitat amb el manual de senyalítica dels Parcs Naturals de la Generalitat Valenciana.

Tant el regidor de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Josep Crespo, com el director del Parc Natural, Joseba Rodríguez, han mostrat la seua satisfacció per aquesta col·laboració institucional que suposa una notable millora informativa per als nombrosos visitants del Montgó.