Compromís i PSPV aproven recórrer, amb el vot favorable dels grups de l’oposició i l’abstenció de Ciudadanos, als pressupostos de la Diputació d’Alacant, donat que en el seu capítol de subvencions no inclouen cap dels projectes necessaris sol·licitats per l’Ajuntament: Un el de l’asfaltat del Camí del Cementeri des de l’Ecoparc fins a la Xara, i l’altre el de la rehabilitació de la casa de Torrecremada.

La reclamació es fomenta en què el repartiment de les subvencions no compleix amb criteris objectius de concessió d’ajudes de la mateixa diputació,  per incloure un percentatge excessiu per a les subvencions nominatives (el 14% del total) en detriment de les de concurrència competitiva, atorgades amb criteris objectius.

Dénia ha estat discriminada i ja des de fa anys que no rep cap subvenció nominativa. En canvi, sí que es contemplen nombroses subvencions nominatives a altres municipis per ser del mateix color polític que el president de la diputació, el popular César Sánchez.

A més a més, el greuge no acaba aquí, i és que Dénia ja va estar discriminada pel que fa al repartiment del romanent de tresoreria per a inversions financerament sostenibles, i és que part del repartiment amb criteris objectius, altres grans localitats sí van rebre subvencions nominatives per a compensar un repartiment desigual o un perjudici.