El pròxim divendres, 26 d’agost, se celebra una nova edició de la Nit Oberta, un esdeveniment de dinamització comercial en el qual els establiments participants romandran oberts fins a la mitjanit oferint promocions especials. En aquesta nova ocasió, organitzada per l’Associació de Comerciants i Empresaris (ACE) amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, els carrers es vestiran de música i animació amb temàtica flower power.

Per a la nit del 26, s’han programat activitats d’animació amb grups locals, com la música de la xaranga Cachorras Band, que començaran a les 20 hores a l’altura del carrer Marquès de Camp i Càndida Carbonell. Segons ha comentat Antonio Llopis, representant d’ACE, són prop de 110 els comerços inscrits entre participants, col·laboradors i simpatitzants. Alguns d’ells també ambientaran els seus establiments amb la temàtica hippie i oferiran bons regal per canviar en establiments hostalers del municipi. Llopis ha valorat molt positivament la col·laboració de les associacions, comerços i de la regidoria en una acció que pretén “allargar el bon balanç comercial que té durant l’estiu la localitat”. Així mateix, ha recalcat que l’objectiu és “anar sumant idees també amb l’hostaleria i el Mercat Municipal per a incrementar l’atractiu dels esdeveniments i potenciar un guany conjunt”.

Per la seua banda, la regidora de Comerç, Eva Ronda, ha destacat la bona comunicació i el treball que s’ha tingut amb l’associació i ha apuntat que la intenció del departament és “impulsar itineraris lúdic-festius i culturals que impulsen l’activitat comercial i hostalera de Dénia més enllà dels mesos forts d’estiu”. Ronda ha convidat a tota la ciutadania a acompanyar als establiments en la seua ambientació i acudir vestits a l’estil flower power.