Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Aigua, les regidories de Medi Ambient i Educació i l’empresa Aqualia han organitzat diverses activitats. Entre elles, les visites a les instal·lacions de l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) Beniadlà, en les que han participant 300 escolars de Dénia, la Xara i Jesús Pobre.

Durant les jornades educatives que s’han dut a terme des del 14 al 23 de març, i a les que també ha assistit Josep Crespo, els xiquets i xiquetes han conegut el cicle integral de l’aigua, és a dir, el procés que segueix des que es captada fins que arriba a les aixetes de les seues cases, així com el procés de potabilització. Els professionals d’Aqualia han explicat als xiquets que, malgrat que l’aigua és un bé natural, ha de ser tractada i vigilada permanentment per part dels especialistes. La finalitat ha sigut conscienciar sobre la importància de l’ús responsable i racional d’aquest recurs natural necessari i escàs.

Posteriorment, els escolars han visitat el Centre Esportiu Dénia, gestionat per Aqualia, realitzant activitats esportives i lúdiques.

Dénia 22-03-16 (1)