La regidoria de Comerç ha organitzat la sisena edició del Dia de l’Estoc, una iniciativa que compta esta edició amb el rècord de 67 comerços inscrits. La iniciativa, valorada molt positivament pels comerciants locals, se celebrarà el pròxim dissabte, 26 de març, en horari ininterromput de 10 a 22 hores.

Un total de 54 comerços ocuparan els estands instal·lats en el carrer la Via. La regidora de Comerç, Eva Ronda, hi ha assenyalat que s’ha optat per repetir la ubicació de l’anterior edició “donat que té un millor accés que l’anterior emplaçament i per la bona afluència de públic que es va registrar”. Els altres 13 comerços hi participen des dels seus locals, ubicats en els carrers de Cándida Carbonell, Carlos Sentí, Cop, Diana, Magallanes, Marqués de Campo i Temple de Sant Telm.

Ronda ha destacat que espera que aquesta edició “funcione inclús millor que anteriors edicions per coincidir amb la Setmana Santa” i confia en un balanç positiu de vendes per als comerços participants.

El públic podrà trobar entre l’oferta moda d’home, dona, infantil, calçat, bosses de mà, joieria, pelleteria, puericultura, decoració, esport, nàutica, pesca i joguets a preus molt atractius.