La regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic, encapçalada per Josep Crespo, ha dut a terme una sèrie de millores en la Via Verda en atenció a la proximitat de les vacances de Setmana Santa.

Els treballs de reparació de la zona, freqüentada per caminan
ts i ciclistes, han consistit en la renovació de les baranes de fusta deteriorades que s’ubiquen als punts en què la Via Verda creua diferents barrancs. També s’han desbrossat les vores del camí, eliminat matollar que incomodava el pas dels usuaris. A més a més, s’ha recol·locat un panell informatiu que parla de les rutes possibles  a Dénia, orientant-lo cap al nucli urbà, a l’inici de la Via Verda. 

via verda 2

Quant a la nova senyalització, està previst potenciar l’ús de la Via Verda com a passeig amable per anar del nucli urbà a les diferents zones de platja de les Marines, per la qual cosa es posaran senyals indicadors a la carretera de les Marines, entres punts diferents per on és possible accedir. Especialment a l’altura del pont del riu Alberca, ja que es pretén posar en valor l’enllaç que transcorre per la vora d’aquest riu com a vial no motoritzat.

Finalment, s’instal·larà un panell informatiu de la ruta de Dénia a Gandia per la Via Verda de Dénia, Parc Natural de la Marjal i Via Verda de la Safor. L’objectiu, en aquest sentit, és incentivar les opcions de continuïtat de la Via Vera de Dénia com a ruta cicloturista per visitar la Marjal o arribar a Gandia.