Amb l’objectiu de potenciar les barriades, la regidora de Festes, Eva Ronda, ha programat enguany com a novetat el “Carnestoltes als Barris”. La festa de disfresses se celebrarà el proper dissabte, 6 de febrer al barri de Baix la Mar. Està previst que Carnestoltes es realitze, cada any, en un barri diferent de la localitat amb la intenció de “descentralitzar les diferents activitats lúdiques i festives, arribant a cada racó de la ciutat” explica Ronda.

La jornada començarà amb el repartiment de dorsals a les 17 hores a la zona de la Creu Roja, des d’on partirà, amb un passacarrer, cap als emblemàtics carrers de Baix la Mar, passant per la plaça de Sant Antoni, Sant Vicent de la Mar, les Barques i Bitibau, fins a arribar a Marina Pineda. La Comissió de Festes repartirà xocolata i berenar als assistents.

La plaça, ambientada amb temàtica marinera, acollirà el concurs, a les 18.30 h, i la festa final i el lliurament de premis, a les 19.30 h.  Les categories seran: mini (fins als 4 anys), parelles (sense límit d’edat), infantil (5 a 12 anys) i comparsa (3 o més participants sense límit). Les bases estaran penjades a la Web de l’Ajuntament: http://www.denia.es/adjuntos/temp/carnestoltes2016.pdf

La regidora ha agraït a tots aquells que han col·laborat amb els seus premis, i han fet possible la celebració del concurs, així com ha destacat la implicació de la gent del barri i dels locals hostalers de la zona “per tal que aquesta nova idea de carnestoltes per barris siga un èxit”.

Carnestoltes2016_Denia