Per a acomiadar l’any, la pròxima de les eixides del Bloc camina serà el proper diumenge, 27 de desembre, l’últim del mes, amb un recorregut per alguns dels paratges naturals de la nostra comarca. En concret, es realitzarà la senda que va de Gata a Dénia.

L’excursió començarà a Dénia, a les 7:55 hores en la parada de tren que va cap al Montgó (Alqueries) entre l’Avinguda de Joan Fuster i Carrer Pou de la Muntanya. Allí es podran reunir els excursionistes interessats que viatjaran a Gata amb tren, per a després tornar a Dénia pel camí del Coll de Pous.

Durant el recorregut, d’al voltant de 3 hores de duració i de baixa dificultat, es realitzarà una parada en l’Olivera Mil·lenària. Allí, els excursionistes esmorzaran i passaran una estona, per tal de gaudir del colorit, les grans dimensions i la màgia que envolta a aquest arbre protegit. S’estima que tindrà entre vuit-cents i mil anys i és molt apreciat pels amants de la natura.

Com que estem en Festes, el Bloc camina vos desitja Bon Nadal i vos anima a celebrar-ho junts el diumenge en una jornada de passeig pel nostre patrimoni natural. Bones festes i Fem comarca!