El passat dissabte 26 de setembre es va realitzar la primera de les excursions de la temporada del “Bloc camina”. Va ser una excursió nocturna pel Parc Natural del Montgó i va congregar unes 60 persones.

Els participants es reuniren a les 19.30 en l’esplanada de Torrecremada, des d’on pujaren cap al Camp de Tir. La ruta, d’una durada de 4 hores, va incloure la visita als Molins del segle XIV, les Planes i el Cap de Sant Antoni, des d’on es va poder gaudir de les vistes de la Xàbia nocturna il·luminada. La fabulosa temperatura i l’abundant llum que aportava la lluna quasi plena van fer de l’excursió una experiència molt agradable per als nombrosos caminants. Els organitzadors han valorat molt positivament aquesta eixida per l’èxit de participació.

Cal recordar que aquestes excursions es realitzen el darrer diumenge de cada mes amb l’objectiu de conèixer racons i paratges del nostre patrimoni natural. Aquesta vegada el passeig, de baixa dificultat, es va fer dissabte pel seu caràcter nocturn. L’organització del “BLOC Camina” ha avançat que la següent serà diürna, el diumenge 25 d’octubre a la Penya de la Talaia prop de Xaló i Alcalalí.