La regidora d’Esports, Marian Tamarit, ha presentat els canvis en les Escoles Esportives Municipals, conseqüència de la modificació en la normativa que obliga a donar cobertura legal als monitors, segons marca la Llei de Racionalització 27/13.

Era inviable començar la temporada sense solucionar les circumstàncies laborals dels monitors, pel que el procés de matriculació estava congelat. En els pressupostos de 2014 prorrogats de l’anterior equip de govern mancava una partida destinada a fer front a la cobertura legal, pel que els monitors continuaven en una situació irregular. Aleshores l’actual equip de govern ha enfrontat la situació i ha inclòs dins del Pressupost de 2015, recentment aprovat en Ple i en tramitació, un increment de la despesa destinada a Esports de prop del 40%.

ll 064

Aquesta és, com comentava Tamarit una solució provisional per a la temporada que s’acosta, una solució d’emergència que salvaguardara la continuïtat de la municipalitat en les Escoles. No obstant això, durant aquest any s’estudiarà la possibilitat d’augmentar les taxes de matriculació als clubs, en un 10 o 15%, per a fer més equitativa la despesa que suposa. De moment, la situació està normalitzada i s’obri el termini de matriculacions, excepte la Lliga Local de Futbol Sala i el Voleibol, pendents encara de confirmar-se.

Altra novetat ha sigut la presentació d’Agustí Mossi com nou Director de l’Escola Municipal de Futbol, que també integrarà al Futbol Sala i la contractació dels seus monitors entre les seues responsabilitats. Tamarit ha destacat que, d’ara endavant, vetllarà per a que els valors de l’esportivitat i la participació estiguen sempre presents.

La regidora ha volgut agrair a tots els representants de les Escoles la seua col·laboració, suport i paciència, i els ha afirmat que té el compromís de l’Ajuntament per a complir amb els convenis. En aquest sentit hi ha agraït de nou a Paco Roselló, regidor d’Hisenda, la seua voluntat i compromís amb l’esport, i en apostar com ella per la municipalitat.


ll 073ll 072

ll 066