Dénia acull l’acte comarcal de Compromís amb la presència de Mònica Oltra

Demà dimecres, 20 de maig, és el dia escollit per Compromís per realitzar l’acte comarcal de la Marina Alta. La plaça del Consell de Dénia, el lloc. A partir de les 20 hores, començarà el míting que tindrà com a plat fort la intervenció de la candidata de Compromís a la Presidència, Mònica Oltra.
El candidat a l’alcaldia de Dénia, Rafa Carrió, també tindrà un paper important en aquest míting, ja que també és l’acte central per a la capital de la comarca. Josep Nadal, número 3 per Alacant, intervindrà per demanar el vot de Compromís a les autonòmiques.
A l’acte també estaran presents candidats a l’alcaldia de tots els pobles de la Marina Alta, així com també els membres de les diferents candidatures.
Compromís per Dénia convida als mitjans de comunicació a assistir a aquest míting central de campanya.

cartell monica

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *