((article publicat al Canfali Marina Alta el 25/04/2015))

Sembla una combinació electoral: jubilats i PP. Però abans també ho va ser jubilats i PSOE. Les pensions sempre han estat utilitzades de manera partidista pels governs de Madrid.

El cas és que moltes vegades les cartes publicitàries que reben els nostres jubilats i pensionistes ratllen el mal gust. I més quan estes es produeixen en un context de crisi econòmica que a qui més ha perjudicat ha estat als col•lectius vulnerables de la societat.

Em comentava un amic esta setmana que sa mare, tota la vida treballant a casa i criant es fills mentre el seu marit treballava –viuda i amb una pensió de 600 euros al mes– havia rebut una carta per tal que contractara un viatge de l’IMSERSO. La dona no entenia el mal gust de la publicitat, i no és d’estranyar amb les dificultats que deu tindre per arribar a final de mes i en una setmana en la qual s’ha sabut com han blanquejat milions d’euros els membres del PP, després que el mateix partit aprovara l’escandalosa amnistia fiscal. Rato en portada de tots els mitjans i Rajoy i Montoro amagant el cap. Quin exemple.

I mentrestant, els pensionistes no tenen diners per arribar a final de mes, per a menjar, per a pagar la llum i l’aigua, però és igual els oferim un viatge a la Costa del Sol i contents i feliços de cara al 24 de maig. Així gestiona el PP els seus ministeris.
No puc entendre tanta poca vergonya i falta de sensibilitat cap als nostres pares i iaios. No es mereixen eixe tracte. La gent gran no es compra amb viatges. La dignitat tampoc.

Rafa Carrió
Candidat a l’Alcaldia de Dénia per Compromís