Compromís per Dénia no entén quina és la raó de les senyals que s’han col•locat en els últims dies en dos de les entrades a Dénia (Av. Alacant i Camí de Gandia) i que prohibeixen l’accés de camions de més de 5 tones dins de la ciutat.

IMG-20150429-WA0001
D’aquesta manera l’únic accés que els queda als camions d’aquestes característiques és el de la carretera de les Marines. Per a Compromís això suposa un entorpiment de l’activitat normal de les càrregues i descàrregues, sobretot les del Port de Dénia, però també d’altres transportistes que entren a Dénia, com ara les grans superfícies comercials, supermercats o les empreses de neteja.

Josep Crespo:abans de posar traves a l’activitat dels camions, el que cal fer és negociar i arribar a acords, no entenc quins arguments té el PP per deixar que aquests vehicles treballen amb normalitat. Caldria que ho explicaren.”

Rafa Carrió: “denunciem la inoperància de l’equip del govern, que dificulta l’entrada i eixida de mercaderies per dins de la ciutat, i són els mateixos transportistes els que s’arrisquen a ser denunciats per fer la seua feina”.