La convocatòria per sorpresa del plenari urgent que portaria la segona exposició pública del Pla General Estructural, i la seua posterior cancel·lació per un suposat “defecte de forma” ha portat a Compromís per Dénia a criticar la gestió urbanística que han fet durant set anys el govern del PP i CU i ara només els populars. Ho ha fet en una roda de premsa convocada per a este matí.

Compromís per Dénia vol fer palès que l’urbanisme de Dénia no funciona ni per decret ni per urgència, no funciona per la desastrosa gestió del PP i CU dels darrers anys. “Sembla que el PP ha volgut resoldre en uns mesos un instrument que requereix de transparència, participació i anàlisi. Ja ho van presentar així i ara sembla que volen finalitzar aquesta etapa també a corre-cuita”, ha lamentat Rafa Carrió, candidat a l’alcalia.
Per a Compromís es pot funcionar amb el planejament actual i no cal hipotecar la pròxima corporació fent les coses malament i sense consens .“No hi ha res que justifique la pressa que té el PP”, afirma Rafa Carrió.
Compromís per Dénia assegura que durant tot aquest temps l’únic que s’ha fet és perdre temps i diners. “Tota la responsabilitat és del PP i de CU i si tingueren dignitat no es presentarien a les pròximes eleccions”, ha dit Carrió.
Rafa Carrió ha augurat que amb un govern de Compromís a Dénia es prioritzarà l’aprovació d’un Pla General consensuat, participatiu i amb tots els informes favorables i fet amb molta responsabilitat, sense dubtes jurídics i hipoteques. Fet amb transparència i anàlisi.