Compromís per Dénia ha celebrat este matí el seu tradicional desdejuni nadalenc amb la premsa i ha aprofitat per fer balanç de l’any 2014 i per plantejar les seues propostes per a l’any pròxim.
Tal i com ha plantejat el regidor Josep Crespo “s’ha acabat un any difícil, en el qual s’ha avançat molt poc i que l’únic que té de bo és que ja queda menys per al mes de maig, moment en què les coses canviaran per a bé”. Crespo ha criticat el que fins fa uns mesos era un equip de govern format per PP i CU, que tenien un pacte “fictici i totalment personalista”. L’actual regidor ha explicat que Compromís sempre ha estat al costat de la ciutadania, com s’ha demostrat en els diferents episodis al llarg de l’any (prospeccions, Residència, educació pública, etc.) i no com PP i CU que sempre han treballat d’esquenes a la ciutadania. Josep Crespo ha expressat la seua voluntat de continuar treballant i de ser l’altaveu de la ciutadania.
En la mateixa línia, el candidat de Compromís per Dénia, Rafa Carrió, ha explicat la seua intenció de treballar per a les persones, “obrirem l’ajuntament a la ciutadania i amb total transparència, no volem un xec en blanc per als pròxims quatre anys, necessitarem els ciutadans per a treballar”.Carrió ha explicat que només falten 5 mesos per començar a fer més treball i una millor gestió de l’Ajuntament amb honestedat i honradesa. El candidat ha parlat també de la necessitat de que el ciutadà recupere la confiança en els polítics.

DSCN3838