El regidor i portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo, acusa a l’alcaldessa de Dénia, Ana Kringe, d’actuar de manera “amiguista” i amb tractes de favor cap a l’empresari Alejandro de Pedro, acusat en l’operació púnica.
El regidor li ha preguntat durant el plenari ordinari celebrat hui dijous si va ser de Pedro qui li va portar la campanya electoral a la popular: “Kringe no ha volgut contestar a això perquè diu que això és independent de l’activitat municipal però sí que ha reconegut que l’empresari s’encarrega de la seua pàgina web personal www.anakringe.es. Crec que ella mateixa s’ha delatat i ha admés que els serveis que li contracta posteriorment l’Ajuntament de Dénia alguna cosa tenien que vore amb això”.
Per a Compromís per Dénia, queda clar que Ana Krine i Sisco Signes ja coneixien de molt abans l’empresari detingut i per tant no serveis l’argument que han emprat per a justificar la contractació de l’empresa de de Pedro “perquè tenien bones referències”.
El grup municipal Compromís per Dénia ha demanat al departament d’intervenció un informe detallat amb totes les factures pagades per serveis prestats a les empreses EICO i Madiva, de qui és titular l’empresari detingut i que estan sent investigades ara mateix.
Segons ha reconegut la mateixa alcaldessa, Alejandro de Pedro és l’encarregat de portar actualment el manteniment de la pàgina web dels Populars de Dénia, feina per la qual el grup polític li paga una quantitat de diners. Compromís considera que el PP de Dénia ha de donar explicacions per aquest fet i ha de demostrar que no tenen cap implicació en la trama que actualment està sent investigada per la policia. “Kringe em demana que no barrege les coses municipals de les de partit però crec que són ells les que les han barrejades i han quedat en evidència amb aquest assumpte d’amiguisme i tractes de favor”, ha declarat Crespo.
El coportaveu de Compromís per Dénia, Rafa Carrió, demana que, després de totes les informacions que han eixit en premsa i de que la mateixa alcaldessa haja informat que hi ha factures pendents amb de Pedro, es paralitze el seu pagament fins que s’esclarisca l’assumpte. “Tot aquest enrenou deixarà molt perjudicada la imatge de Dénia, i d’això ja no hi ha marxa arrere”, ha explicat Carrió.