Hui tenim ple ordinari a l’Ajuntament de Dénia. L’ordre del dia ve carregat de palla, de la mateixa palla que porta carregant els plenaris des de fa mesos i mesos. A Compromís no entenem com pot estar passant això, amb la que està caient ací fora. Però sens dubte, l’equip de govern de PP i CU està més que paralitzat.

Compromís hui portem a debat dues mocions i farem més d’una pregunta per donar-li un poc de sentit a aquesta “reunió”. En una de les mocions demanarem que no lleven competències als ajuntaments amb la nova llei de telecomunicacions que permetrà que l’estat decidisca on i quan es posaran les antenes als edificis de cada poble i ciutat, sense cap consulta, sense cap debat.

A més a més, portarem una moció per demanar un referèndum en el qual es consulte a la ciutadania pel model d’estat que volem, per tal que siga la ciutadania qui decidisca si vol rei o no en vol. Paradoxalment, aquesta moció, molt semblant, la presenta també el grup socialista. Evidentment no la presentarem conjunta, i no ho farem perquè per molt que s’empenyen en dir que demanem el mateix, ells ja van dir la seua a Madrid, on van votar a favor d’una llei orgànica que ens imposava un nou rei, sense possiblitat de cap tipus de consulta. Ara veurem que diuen PP i PSOE.