La diputada de Compromís a les Corts Valencianes, Mònica Oltra, ha presidit l’acte electoral que ha tingut lloc hui a Dénia per a demanar el vot a la candidatura de Primavera Europea, en la qual està integrada Compromís per a les eleccions Europees del pròxim 25 de maig i que encapçala Jordi Sebastià. Amb l’auditori ple de simpatitzants i militants de Compromís de tota la comarca, Oltra ha promés “portar la primavera a Europa per fer una política de les persones i no dels bancs i de la corrupció”.
En el seu discurs, Oltra va fer una dura crítica al bipartidisme PP i PSOE, i als “possibles pactes d’ambdós partits per acabar amb els partits menuts”. La diputada de Compromís va lamentar que el govern de la Generalitat estiguera ple de corruptes, com ara Blasco, i que per contra es detinguera hui a jóvens valencians per fer “comentaris desafortunats en les xarxes socials”, referint-se al jove detingut a Tavernes de la Valldigna per fer un tweet sobre l’assassinat de la presidenta de la Diputació de Leon.
L’acte va estar introduït pel grup Meteor, format per gent de Dénia i Pedreguer, i per Rafa Carrió, que va aprofitar per fer la seua intervenció com a possible candidat de Compromís per Dénia a les pròximes eleccions municipals. Carrió va presentar la diputada contant el seu “affaire” a les Corts de la setmana passada, quan el president Joan Cotino, la va expulsar de l’hemicicle.

premsa1

premsa2

premsa3

premsa4

premsa7

premsa8