El regidor i portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo, reclama a l’equip de govern que no facen com cada any i presenten els pressupostos als partits de l’oposició en temps i forma per tal que els puguen estudiar detingudament. Així mateix, insta a la regidora d’urbanisme a que informe sobre l’estat en què es troba la redacció del pla general. Crespo: “No em canse de repetir el mateix durant mesos i sempre que s’acosta el final d’any, tornem a la mateixa, però cal que l’equip de govern es pose les piles i ens presente les previsions econòmiques i convoque el Consell de Participació el més prompte possible”.
Compromís ha criticat que la nul•la gestió de l’equip de govern, ja que no entén per què en les dates que estem encara no se sap res dels pressupostos i del Pla General. “Només fan que donar llargues i de nou tornarà a passar el mateix de tots els anys, ens presentaran els comptes a última hora i sense temps a res, per no dir, com es passen per alt la participació ciutadana”, ha declarat Crespo.
Compromís creu que l’equip de govern no està fent la seua feina, ja que, tampoc amb el Pla General sembla que han avançat molt, i si ho han fet, no s’ha informat de res a l’oposició. “La regidora Pepa Font va dir que el document estaria clar a finals d’any i tot fa preveure que no serà així. Què està passant? Per què no informen a la ciutadania”, es pregunta el regidor de Compromís.
Josep Crespo demana respecte a l’equip de govern de cara als veïns i veïnes de Dénia, ja que es mereixen més informació sobre el que s’està fent des del consistori.