El regidor i portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo, ha explicat en roda de premsa que a partir d’ara les seues nòmines, la seua declaració de béns i la declaració de la renda estaran publicades en la pàgina web del col·lectiu local de Compromís. La raó d’aquesta iniciativa, ha explicat, és fer ús de la transparència que sempre s’ha exigit i que ara posen en pràctica per tal d’acostar-se a la ciutadania i de guanyar-se la seua confiança.
“Des de Compromís sempre hem volgut fer les coses de la manera més transparent i clara possible, hem volgut fer una política diferent a la dels grans partits, lluny d’amiguismes i de corrupció; hem volgut estar propers als ciutadans i els hem exigit més implicació. Per aquesta raó volem ser exemple de transparència i deixar-ho tot a l’aire, sobretot en l’àmbit econòmic”, ha explicat Josep Crespo.
A partir de hui, tota la informació econòmica privada del regidor serà pública en aquest mateix web (secció Documents-Transparència),on es podran veure les nòmines de la present legislatura i dels primers mesos com a regidor en l’anterior.
Crespo ha explicat que no és la primera vegada que es manifesta en aquest sentit ja que anteriorment s’ha demanat a l’equip de govern un canvi d’horari als plens per a acostar la política als ciutadans i també s’ha exigit que es graven les sessions i es publiquen en el portal web de l’Ajuntament.
El regidor de Bloc-Compromís ha animat a la resta de partits de l’equip de govern a fer el mateix i publicar les seues nòmines