Compromís ha mostrat la seua perplexitat davant un episodi més del fulletó que representa Marina Salud en l’actualitat diària de Dénia i de la comarca. La destitució del director general d’Assistència Sanitària de manera fulminant després de que anunciara la reobertura de les urgències nocturnes és l’última jugada del govern popular de la Generalitat Valenciana i del consentiment del PP i de CU a Dénia, que observen des de lluny aquests episodis sense mostrar la seua opinió per a res.
Josep Crespo, regidor i portaveu de Compromís de Dénia, fart de que l’equip de govern de Dénia no actua en aquesta qüestió (a banda de votar a favor d’una moció que després no ha servit per a res), ha instat a l’alcaldessa a que traga la cara pels seus ciutadans: “Dénia, com a capital d’una comarca maltractada en matèria sanitària per part de la Generalitat, ha d’encapçalar la lluita per la millora de la sanitat i com a màxim representant, l’alcaldessa Ana Kringe ha de ser la líder d’aquesta lluita, els ciutadans han de poder confiar en que la seua alcaldessa els assegurarà una sanitat pública i gratuïta per a tots”, ha sentenciat Crespo.
El tancament de les urgències nocturnes en alguns pobles de la comarca i les nombroses queixes pels part dels usuaris i dels professionals sanitaris no fan més que empitjorar la situació sanitària a Dénia i a la comarca. I per això, una vegada més, Compromís de Dénia, demana la rescissió del contracte amb Marina Salud.