El portaveu i regidor de Bloc-Compromís per Dénia, Josep Crespo, ha instat al Partit Popular de Dénia, i també als seus socis de govern (CU), a que moguen fitxa pel tema del tancament de les urgències a diversos pobles de la comarca. “No sé què pensaran Kringe i Font d’aquesta votació, però dubte que estiguen d’acord en que els veïns de Pedreguer, Gata, Ondara i El Verger tinguen tancats els centres de salut per les nits, per això mateix els demane que facen la pressió necessària per a que els tornen a obrir”, explica Crespo.
Aquestes afirmacions les fa després de saber que en la comissió de sanitat de les Corts, el PP ha votat en contra d’una proposició no de Llei per a reobrir aquests centres.
La política del PP en matèria sanitària no deixa de donar males notícies als ciutadans que cada dia veuen reduïts els seus serveis primaris i per això Compromís de Dénia vol demanar explicacions a l’equip de govern de Dénia, del mateix partit que ha votat en contra d’aquesta mesura, i animar-los a plantar cara als seus per a demanar una millora sanitària a la comarca.
“No tenen prou amb la ruïnosa gestió per als ciutadans que està fent Marina Salud de l’Hospital de Dénia, també volen acabar amb el benestar socials dels pobles de la comarca”, conclou Josep Crespo.