Èxit de participació en la IV Festa Estellés

Un any més, la convocatòria de Compromís de Dénia per a la festa anual dedicada al poeta Vicent Andrés Estellés ha estat un èxit. Este divendres, 20 de setembre, el carrer que porta el nom del poeta de Burjassot ha acollit més de 150 persones en un sopar de cabasset amenitzat per la lectura de poemes i la música de la rondalla Vent, Pols i Pua i del cantautor Sergi Contrí. Una festa marcada pel bon ambient entre els assistents i l’estima a la cultura pròpia, a través, en aquest cas de l’estima al poeta Vicent Andrés Estellés.
La lectura dels poemes va fer protagonistes per uns minuts a persones representatives de la cultura de Dénia, així com també de l’esport, de la premsa, de les Falles, dels Moros i Cristians i de la política. Entre els assistents, cal destacar la presència del cantautor Paco Muñoz, qui va gaudir com un més de la revetlla i fins i tot, es va animar a cantar una cançó amb la rondalla.
Les actuacions musicals del cantautor local Sergi Contrí i la Rondalla Vent, Pols i Pua, van culminar una nit d’èxits per a Compromís per Dénia, un col•lectiu molt agraït per la repercussió d’aquesta festa, que ja pensa en la cinquena edició.
Sebastià Garcia ha valorat molt positivament la quarta edició de la Festa Estellés: “Hem aconseguit el nostre objectiu de reforçar i defensar allò que estimem, la llengua, la cultura i el país i és un orgull poder fer aquest homenatge anual al gran poeta tan estimat per Dénia”. El secretari del Bloc de Dénia ha agraït la col•laboració i la presència dels botiguers de la zona i també la participació de tots els lectors, la rondalla i el cantautor Sergi Contrí.

Cal recordar que la iniciativa de les Festes Estellés va nàixer de la mà de l’escriptor Josep Lozano amb el suport de diverses el juliol de 2010. La festa s’inspira en el ‘Burns Supper’, una celebració escocesa que es fa cada 25 de gener per commemorar el naixement del poeta Robert Burns (1759-1796), i que consisteix en un gran àpat popular. Aquell any va ser un èxit a molts llocs, però el més important és que sembla que s’ha consolidat i la gent ja espera amb ànsia el mes de setembre per poder gaudir de la poesia del poeta de Burjassot.

festaestelles2013 480festaestelles2013 467webfestaestelles2013 404web

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *