Compromís critica que Chelet encara no s’haja reunit amb els comerciants del carrer Colom

El regidor i portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo, ha criticat l’anunci del regidor de comerç, Vicente Chelet, de posar solució als problemes del carrer Colom establint una zona d’aparcament pagant en només una banda del carrer. Crespo assegura que aquesta decisió l’ha presa sense consultar les demandes dels comerciants, que des de febrer esperen poder reunir-se amb ell. “El que demanen els comerciants del carrer Colom és que es facen les voreres més amples tal i com s’ha fet en altres carrers, com a Patricio Ferrandis, i la zona blava també però per a tot el carrer i no només per a una part. Chelet no ho sap perquè no els ha rebut”, assegura el regidor de Compromís. Josep Crespo critica que Chelet prenga les seues pròpies decisions sense escoltar els veïns i que damunt es pose les medalles de solucionar els problemes i de tindre els afectats ben contents, quan en realitat no ha atés les seues demandes.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *