Compromís insta a l’alcaldessa a deixar de dir mentides al voltant del centre comercial del Port

El regidor i portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo volgut contestar a les declaracions que l’alcaldessa de Dénia, Ana Kringe, ha realitzat a un mitjà de comunicació local en les últimes hores en les quals assegura que el centre comercial que s’ubicarà al Port està molt avançat. Tal i com ha pogut constatar Compromís després de posar-se en contacte amb Ports de la Generalitat Valenciana, a qui pertanyen els terrenys, l’administració autonòmica desconeix aquest projecte i dubta molt de que puga estar acabat ni en dos anys ni en quatre cap centre comercial.
Per això, el regidor de Compromís insta a l’alcaldessa a dir què hi ha de cert en tot aquest tema: “si Ports de la Generalitat Valenciana no sap res del tema, no entenc per què Kringe promet que el centre comercial estarà ubicat al Port de Dénia i que s’acabarà ben prompte. Ací hi ha algú que diu mentides, que enganya el ciutadà i que amaga la realitat, i la realitat és que l’equip de govern de Dénia no està fent la seua feina bé i està gestionant molt malament la seua feina”.
De fet, Compromís ha pogut saber que la concessió de les atraccions de fira ubicades on se suposa que ha d’anar el centre comercial, a l’àrea del Raset, encara té una durada de tres anys més, per tant els càlculs no són els mateixos que ha fet Ana Kringe.
Cal recordar que a principis d’any, l’equip de govern va anunciar que pagaria l’estudi de viabilitat per a la construcció del futur centre comercial i que això costaria un total de 50.000 euros. Ja aleshores, Compromís va criticar que es gastaren eixos diners en un projecte que no aportaria beneficis directes per a Dénia, ja que és la Generalitat Valenciana qui s’endú els beneficis de l’explotació del Port.
Si llavors Josep Crespo ja va criticar aquest fet, ara, amb el coneixement de que Ports de la Generalitat no té cap notícia del projecte, encara entén menys què està passant amb el centre comercial del Port i les relacions de l’Ajuntament amb la Generalitat Valenciana. “Se suposa que són del mateix partit i que juguen en el mateix bàndol, però sembla que la comunicació no és el seu fort, per una banda, sabem que l’alcaldessa no demana el que li pertoca a Dénia, però ara sabem també que ni tan sols els informa dels projectes de futur. Per cert, on han anat a parar els 50.000 euros de l’informe de viabilitat? “ es pregunta el regidor de Compromís

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *