El regidor de Bloc-Compromís, Josep Crespo, ha criticat una vegada més la incapacitat que mostra l’actual equip de govern per portar endavant la nostra ciutat. En aquest cas, tractant els problemes de circulació que pateix Dénia als mesos d’estiu, Crespo considera que davant aquest problema estacional l’equip de govern no aporta solucions, més bé al contrari, empitjora la situació.
“ Circular en cotxe o passejar per Dénia a l’estiu ha estat sempre un problema, embussos, sorolls, infraccions, etc. la imatge que donem als visitants no ens gens bona i per als que vivim habitualment ací, la situació és ja més que lamentable”, explica Crespo.
Des de Bloc-Compromís critiquem que no s’haja obert encara al tràfic el Camí dels Lladres, fa mesos que les obres en la zona estan acabades, per tant aquest camí deuria obrir-se urgentment per tal de facilitat l’accés de vehicles a la ciutat.
De nou, Josep Crespo adverteix que aquesta mala imatge que es dóna de la ciutat perjudica molt greument a l’atracció d’un turisme de qualitat i per tant, desafavoreix l’economia local.
Adjuntem foto de l’entrada al Camí dels Lladres, important via d’accés a la ciutat des de Les Rotes.