Josep Crespo, regidor de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Dénia s’ha queixat de la despreocupació per part de l’equip de govern cap al Bosc de Diana. De fet, tal i com es mostra a les imatges, s’està llançant terra indiscriminadament tapant els tarongers que hi ha. Crespo ha sigut testimoni de com els camions han llançat muntonades de terra en aquesta parcel•la. La proposta de Compromís és que s’aprofite el pla d’ocupació local i es contracte a gent desocupada per a tirar endavant un projecte de millora i creació d’una zona verda.
Preguntat per la situació, el regidor de Medi Ambient, Juan Carlos Signes, ha assegurat que no té coneixement del que està passat, no sap ni per què s’està llançant ni d’on ve aquesta terra. Això demostra, segons Crespo, el caos que regna ara mateix en l’equip de govern.
Compromís ja ha denunciat aquesta situació en anteriors ocasions i l’equip de govern del PP i CU no fa res per solucionar-ho. De fet, han sigut els mateixos veïns de la zona els que han alertat del que s’està fent.
Josep Crespo ha declarat: “Tot i que el moment econòmic no és el millor es pot aprofitar el pla d’ocupació per fer d’aquest espai una zona verda en condicions, amb plantes autòctones, contractant gent desocupada ”.
Compromís té clara la seua aposta pel territori i els seus valors naturals i per tant, critica aquestes actuacions, ja que no entren en els propòsits de tindre un país sostenible i verd.
Josep Crespo ha criticat que aquesta despreocupació de l’equip de govern per aquesta zona és fruit del caos que regna en el pacte entre els dos partits, ja que es latent el descontrol que hi ha. Com a exemple, el regidor ha parlat de les obres de prolongació de l’avinguda Joan Fuster, que no tenien llicència per a fer-se.
CONSELL AGRARI
D’altra banda, Josep Crespo ha lamentat que haja tornat a passar un altre mes i que no es convoque el Consell Agrari tot i les reiterades demandes dels partits de l’oposició.