Crespo exigeix a PP i CU un canvi d’estratègia i que es centren en els problemes reals dels ciutadans

El portaveu i regidor de BLOC-Compromís per Dénia, Josep Crespo ha instat este matí en roda de premsa als partits de l’equip de govern, PP i CU, a canviar d’estratègia per a seguir governant. El regidor els ha tirat en cara que governen donant l’esquena als veïns i els ha encoratjat a que escolten els veïns i les associacions en els dos anys que es queden de legislatura. Crespo ha criticat les declaracions de CU al voltant del Pla General i els ha responsabilitzat de l’actual situació: “el partit de Pepa Font sembla que només es preocupe pel Pla General, quan això no és el que més preocupa als veïns, i a més a més es desentén de la seua responsailitat. CU és culpable també de la pressió fiscal i de la xifra d’aturats de Dénia”.
Josep Crespo ha expliat que el Pla General no ha de ser el motor econòmic de la ciutat, sinó que hi ha altres maneres de fer que el sector econòmic de Dénia cresca i per això no entén que CU tinga el Pla General com a única prioritat en compte de buscar altres solucions. “PP i CU transmeten depressió en compte d’il•lusió, no escolten les associacions de comerciants, d’empresaris o de veïns, que són ells qui realment tenen les solucions”.
El portaveu de Compromís per Dénia assegura que PP i CU no estan centrats en els problemes reals de la societat i que per això els aconsella un canvi de direcció en els pròxims dos anys. Josep Crespo espera, almenys, que per al 2014 pensen en baixar la pressió fiscal als ciutadans.
D’altra banda, el regidor ha criticat que aquest equip de govern passe per alt les xicotetes coses que donen una imatge de la ciutat i que s’aposte per grans projectes o grans esdeveniments. Crespo ha afirmat que fins i tot les associacions, en el passat Consell de Turisme, van demanar explicacions per l’abandó de la neteja diària, l’asfaltatge, el clavegueram Rotes-Montgó, etc. “els veïns demanen més cura en les xicotetes coses que donen una bona imatge de la ciutat i que faran que els visitants de Dénia tornen, no cal anar a fires a Goteborg”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *