WP_000665El portaveu del Bloc-Compromís i regidor a l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, s’ha mostrat preocupat per les obres de la plaça Valgamediós, més coneguda com plaça de l’oest. Les obres d’ampliació de la vorera han començat ja (tal i com es mostra a la foto) però Compromís vol saber què es farà exactament, si només s’ampliarà la vorera per al pas de vianants o hi ha algun projecte d’adequació de la plaça.
Compromís és conscient dels problemes d’aquesta plaça per als vianants, i no és la primera vegada que en parlen ja que aquesta situació han generat nombroses queixes, sobretot per als pares i mares que porten els seus fills a l’escola, que està al mateix cantó. Les voreres són molt estretes i a més, els cotxes estacionats encara dificulten més el pas, sobretot per als carrets de passeig, la qual cosa suposa una perillositat per al trànsit, ja que moltes vegades es veien obligats a anar pel mig del carrer.
És per això que Josep Crespo ha demanat informació sobre aquestes obres per saber si s’acabarà amb els problemes d’aquesta plaça o només s’arreglarà un xicotet tram. Crespo creu que, ja que han començat, haurien d’arreglar tota la plaça i plantejar també l’opció d’eliminar espais d’aparcament per tal de facilitar el pas dels vianants.
“Sabem que hi ha un projecte per a reformar tota la plaça i llevar tots els llocs d’aparcament que hi ha al mig però no sabem si aquest està guardat en un calaix i ara només es farà un “pegot” o es farà algun dia realment”, ha declarat Crespo. Compromís demana, per tant, que s’actue en tota la plaça i no només en una part d’ella.